På vores online selvbetjening kan du stille korte præcise spørgsmål til lægen, bestille tid til en konsultation, forny fast medicin og læse beskeder samt laboratoriesvar fra lægen.

Ny patient i klinikken:
Ring til klinikken på tlf. 8610 4300 (kl. 9.00-11.00) eller send en SMS til 5376 4300 for at blive oprettet som patient. Opgiv her dit CPR.-nummer. Du skal være oprettet som patient for at kunne oprette dig som bruger af online selvbetjeningen.

Ventetid for ikke-akutte patienter er for tiden ca. 20 uger.

Tidligere eller nuværende patient i klinikken:
Første gang du besøger e-portalen, skal du oprettes som bruger.

Tryk på “SELVBETJENING” i højre side. Herefter kommer du videre til klinikkens e-portal.

Brugeroprettelsen sker ved at trykke på “Opret mig som bruger” til højre for cpr nummer boksen.

Under brugeroprettelsen skal du udfylde en række oplysninger om dig selv. Det er vigtigt, at du udfylder e-mail feltet med en gyldig e-mail adresse, da vi bruger denne mail adresse til at sende et aktiveringslink og senere til at give dig besked, når der er svar på e-portalen fra din læge.

Når du har udfyldt skemaet til brugeroprettelse og har trykket på “opret mig”, modtager du kort efter en mail fra “noreply@besoeglaegen.dk”. Mailen sendes til den email-adresse, du angav, da du oprettede dig som bruger.

Tryk på aktiverings-linket i mailen – et nyt vindue vil nu åbne sig, og du vil her kunne se, at din bruger er vellykket aktiveret.
Du kan nu logge ind på e-portalen med dit brugernavn (CPR-nummer) samt din adgangskode (den du netop har oprettet, da du registrerede dig som bruger).